F-Rallisarja

Uutiset

Antti Hakulinen vaihtoi nuottiin!


20.11.2017
Antti Hakulinen vaihtoi nuottiin!

– Harrastuksen pariin olen käytännössä kasvanut aivan koppaikäisestä asti, kuten veljeni Janne asian ilmaisi, kertoi jo aikaisemmin kaksivetoisten nuottiluokkaan ilmoittautunut Antti Hakulisen Janne-veli ja jatkoi, perheen yhteinen harrastushan tämä on ollut. Jääkiekkoa pelasin pitkään ja se oli ensisijainen harrastus. Autourheilu kulki siinä rinnalla. Mutta jo monta vuotta tilanne on ollut päinvastoin, autourheilussa on pääpaino ja jääkiekkoa käydään pelailemassa silloin, kun ehtii paikallisessa harrastekiekko porukassa.

 

Kuljetusliikkeen kuljetussuunnittelijana työskentelevä 27-vuotias palasi pari vuotta takaisin kotikulmille Rantasalmelle useamman vuoden evakkomatkalta Etelä-Suomesta.

 

- Olen vuodesta 2014 kiertänyt äffää, joten osallistuminen myös vuoden 2018 sarjaan oli luontevaa. Tosin tällä kertaa halusin nuottiluokan puolelle, koska se oli mahdollista. Vuonna 2014 ajoin A- junnuissa ja silloin vauhti olisi riittänyt aivan yleiskilpailun kärkeen, mutta tekniset murheet veivät menestys mahdollisuudet. Parhaana saavutuksena pidän viime vuoden tulosta, oltiin silloin kympin sakissa loppupisteissä, sanaili Janne.

 

 Rellu liitää Ruuhimäessä (Marko Kyöstilä).

 

Mukavimmaksi muistoksi Janne nostaa Salpausselkä-rallin 2016.

– Myös mukavin muisto on viime kaudelta sarjan päättäneestä Lahden kisasta, pystyttiin silloin ajamaan yleisen yleiskilpailussa kärkiporukan vauhtia ainakin osalla pätkistä. Hyvä tulos sieltä oli tietysti itselleni osoitus, että jos auto ja kuski pelaavat, niin vauhtia kyllä löytyy! Tänä vuonna oli vähän molemmissa parantamisen varaa. Menestyminen sarjassa ei ollut sitä, mitä ennen kauden alkua tavoitteeksi asetettiin. Nyt, kun lähdemme Kuisman Arin kanssa ajamaan nuotista, ensisijainen tavoite sarjassa on menestyä omassa luokassa, mutta ainahan sitä on mukavampi ajaa, jos tulosta tulee nuottiluokkien yleiskilpailussakin.

 

– Tehdään vuoden 2018 uudistuneesta F-Rallisarjasta mielenkiintoinen niin kisajärjestäjille, kilpailijoille kuin katsojille. Toivon, että kaikki ketkä vielä miettivät osallistumista sarjaan, laittaisivat pikapuolin ilmoittautumisen sisään. Itse haastan Kurkelan Mikon Oulun suunnalta mukaan, toivotti Antti kaikki tervetulleiksi F-rallisarjaan 2018.

 

Niin Antin kuin Jannen menoa voit seurata facebookista, Hakulinen Racing,

https://www.facebook.com/Hakulinen-Racing-342464072454555/

 

Antin menoa vauhdittavat:

Vilpola, Rantasalmen Lehti, Kuus-Hukkala, Rantasalmen Maanrakennus, Urakointi Huupponen, AD-Rantahuolto, Valvoline, Metsätyö Räisänen Oy, Kokupipa.fi, Titaani, Jussi Pesonen, Kaivinkonetyö Rauno Hakulinen, Kuljetusliike La-Sa Oy, Pesujuvalla, Jukotech, LähiTapiola Savo-Karjala, Kuljetus Nuopponen Oy, Speedfactory, Woikoski, perhe ja kaikki muut, jotka ovat olleet mukana toiminnassa.

 

Pääkuva:

Antti Hakulinen päästelee keskellä Keski-Karjalan hankia Kiteellä. (Marko Kyöstilä)


Takaisin uutisiin