F-Rallisarja

Uutiset

F-rallisarjan pistelaskun tarkennus


05.08.2020

Puolet tämän kauden F-rallisarjasta on ajettu, eli puolet on vielä jäljellä. Kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan 22.8.2020 Koillis-Savossa, keskuspaikkana toimii Tuusniemen taajama.

 

Vuosi on ollut todella poikkeuksellinen. Talvella tuskailtiin ja odotettiin, että kelit muuttuvat talvisiksi. Leudon kelin takia avauskisa jouduttiin siirtämään, mutta tärkeintä kuitenkin oli, että talven osakilpailut saatiin ajettua ja mahdollistettiin sarjan jatkuminen.

 

Kun talven toista osakilpailua ajettiin, alkoi sitten tiedot pandemiasta kantautua vahvemmin. Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että kesäkuuksi suunniteltu ja hyvin valmisteltu Orimattila-ralli jouduttiin peruuttamaan viranomaisrajoitusten takia.

 

Alun perin lajiryhmä arvioi, että sääntöjä muutettaisiin siten, että pisteet laskettaisiin kaikista osakilpailusta. Lopulta päädyttiin siihen, ettei pistelaskua muuteta, vaan toimitaan säännön mukaisesti ja lasketaan pisteet kolmesta (3) parhaasta osakilpailusta.

 

Pistelasku, osakilpailut ja luokkien lähtöjärjestys

4.1 Pistelasku

Sarja koostuu viidestä (5) osakilpailusta. Loppupisteisiin sarjapisteisiin huomioidaan neljän (4) parhaan osakilpailun pisteet

 

Tämä kohta muuttuu lisämääräyksellä:

Nyt kun ajetaan neljä (4) osakilpailua, niin loppupisteissä huomioidaan kolmen (3) parhaan osakilpailun pisteet.

 

Mitään muita muutoksia ei ole tullut.

 

Täällä mennään reilun kahden viikon päästä:


Takaisin uutisiin