F-Rallisarja

Uutiset

Heikkilän Reijo avasi nelivetoluokan


30.11.2017
Heikkilän Reijo avasi nelivetoluokan

Reijo Heikkilä taluttaa F-rallisarjan nelivetoisten nuottiluokan viivalle Mitsubishi Lancer Evo 9:n. Lietolainen 42-vuotias yrittäjä oli ensimmäinen, joka uskaltautui mukaan sarjaan.

– Pääpaino tulee olemaan SM-sarjassa, mutta katsotaan, menestyksen mukaan ajetaan F-rallisarjaa. Kausi aloitetaan Koillis-Savo -rallista. Oikeastaan kausi mennään ralli rallilta, selvitti Heikkilä.

 

 

– Ajoin ennen nuottikisoihin siirtymistä F-Cupia jonkin aikaa. Joitakin pyttyjä sieltä on hyllylle kertynyt, muisteli autosuunnistuksen kautta ralleihin siirtynyt Reijo ja jatkoi, kyllä sävähdyttävin kisani oli ensimmäinen Porin F-Cup. Siellä oli tosi haastavat ja kimurantit tiet.

  

 

Miksi päätit lähteä F-rallisarjaan?

– Sponsori (LVI-Kallio Oy) määräsi!!! No ei nyt ihan niinkään. Sponsorin toivoi, että tallin molemmat autot laitetaan samaan pilttuuseen (Samuli Nevän kanssa). Toki sarja tuntuu mukavalta, pääsee ajamaan enemmän nuottikisoja. Se oli hienoa, kun lopulta F-r allisarjaan tulivat myös nuottiluokat.

 

– Tulkaa nyt ihmeessä muutkin mukaan! Hienoja kilpailuja. Suunta on nyt oikea. Erittäin arvokkaalla kalustolla eivät kaikki halua pimeään kisaan lähteä ajamaan.

 

Yhteistyökumppaneina Reijon matkassa ovat:

LVI-Kallio Oy, LSK-Machine  Oy, Finrox Oy, Metaplan Oy, MA-Alihankinta Oy

 

Kuvat

Reijo Heikkilä vauhdissa Turun SM-rallissa 2015 (vauhti.kuvat.fi/Jani Teikari)


Takaisin uutisiin