F-Rallisarja

Uutiset

JMK Ralli siirtyy myöhempään ajankohtaan


10.01.2020
JMK Ralli siirtyy myöhempään ajankohtaan

Valitettavasti tammikuussa ei pääse Ouninpohjaa ajamaan kuin simulaattorilla. Tässä Hämepohjassa lajipäällikkö Henrik Frank lähtöviivalla.

 

Talven erittäin oikukkaat olosuhteet veivät lopulta selkävoiton. Vielä Loppiaisen jälkeisenä tiistaina 7.1.2020 näytti vahvasti siltä, että JMK Ralli pystytään ajamaan kalenterin mukaisesti 25.1.2020, mutta seuraavan päivän erittäin runsas sade viiden asteen lämpöineen sulatti yksityistiet. Ennusteet kilpailupäivänä ja sitä ennen eivät kuitenkaan ole niin luotettavia, että kisa voidaan varmuudella järjestää hyvissä olosuhteissa, oli järjestäjän vastahakoisesti nostaa kädet pystyyn.

 

Tässä kilpailunjohtaja Jussi Pummilan tiedote:

 

JMK Ralli tiedottaa!

 

JMK Ralli tullaan siirtämään uudelle päivämäärälle!

 

Keliolosuhteet Jämsän alueella eivät ole hyvät kunnon talvirallin ajamiselle. Kun hiihtokilpailussa on lunta oltava suksen alla, niin hyvä talviralli vaatii lunta sekä jäätä piikkipyörän alle. Jämsän Äijät haluavat hyvän talvirallin kilpailijoille ja sille ei ole edellytyksiä nyt säiden haltioiden tekemien vesisateiden takia. Dramaattinen käänne tieolosuhteissa tapahtui keskiviikkona 8.1.2020, kun lämmin, runsas sade sulatti yksiteiden osuudet. Emme halua kilpailijoille piikkipyörien tuhoutumista soralle tulleiden osuuksien takia.

Järjestelytoimikunta on tehnyt hyvän työn toimivan talvirallin toteuttamiseksi ja suunnitelmat laitetaan toteen myöhemmällä päivämäärällä. Rallin lajiryhmä tekee parhaillaan työtä uuden sopivan päivämäärän löytymiseksi. Olemme harmissamme kaikkien kilpailijoiden puolesta, koska suunnitelmat kalentereissa menevät uusiksi .F-rallisarjan tavoite on ajaa 2 talvikisaa ja panokset asetetaan tähän.

Nyt ilmoittautuneille kilpailijoille palautetaan heidän maksunsa ja he ovat etusijalla uudella päivämäärällä ajettavaan JMK ralliin,mikäli karsintaa tulee.

Tiedotamme Kilpailijoille ja yleisölle heti,kun olemme saaneet uuden päivämäärän kilpailulle.

 

Jussi Pummila, JMK ralli 2020 Kilpailunjohtaja

 

Uusi kilpailuajankohta pyritään selvittämään mahdollisimman pian.


Takaisin uutisiin