F-Rallisarja

Uutiset

Kimmo Linden juhlistaa ensi vuoden synttäreitään kiertämällä F-rallisarjan


24.11.2017
Kimmo Linden juhlistaa ensi vuoden synttäreitään kiertämällä F-rallisarjan

Ensi toukokuussa 50 vuotta täyttävä Kimmo Linden päätti myös lähteä mukaan.

– Nyt kun täytän pyöreitä vuosia, ajattelin vielä ajaa jonkin sarjan. No kyllä tuo sarja vaikuttaa nyt kivalle, kun tuli tuo nuottiluokka. Jos ei aina näe kunnolla, niin kartturi kertoo sitten, minne pitää kääntyä, naureskeli polkupyöräyrittäjänä toimiva Kimmo. Kimmon firma on Sellon Pyörä Oy ja se toimii Nurmijärven Klaukkalassa. Onhan tuo huomattavasti edullisempi sarja kun esimerkiksi Rallin-SM sarja. Taso F-rallisarjan nuottiluokassa tulee olemaan kova.

 

Kimmo asettelee jonkinmoisia ja samalla haastaa vanhoja kilpakumppaneita mukaan.

– Kyllähän se vielä palkinnoilla olisi mukava olla, vaikka ikä jo tekee hieman tepposia eli vielä lähdetään kilpaa ajamaan. Toivon todella, että mukaan lähtee myös muita jo viime vuosituhannellakin ajaneita. Mukava olisi nähdä tositoimissa mm. Sjöbergin Micke, Kaura Petri, Kopran Sepi, Erkkilän Pasi, Kiviniemen Ilkka jne.

 

 Pimeän ajon harjoittelua Rengossa tammikuussa 2017 (Marko Kyöstilä).

 

– Cupissa olin kerran lähellä todella voittoa 90-luvun lopulla Laihialla. GT-Corollan moottori lämpeni ja jouduin pysähtymään pätkällä. Kartturi sitten potki jatkamaan. Cupin muistot jäivät vähän mollivoittoisiksi. Aina oltiin hyvässä vauhdissa, joko tekniikka petti tai sitten pusikko raikui. Toivottavasti ensi kaudella tulee sitten ne hyvät muistot. Sävähdyttävin muistoni on rallisprintin SM:stä vuodelta 1999, kun voiton luokkani ja jätin taakse Pasi Erkkilä. Pasi oli muuten aivan huikea kaveri ajamaan. Rallin SM:n mitalin sain vuonna 2015 SM4-luokasta Honda Civicillä, kertaili Kimmo.

 

 Sora lensiTerra Wise -rallissa toukokuussa 2017 (Marko Kyöstilä).

Muuten autourheilukipinän Kimmo sai lähipiiristä.

– Kun isoveli veteli Talbot Lotuksella jääradalla, niin kyllä siinä alkoi lämpenemään.

 

Yhteistyökumppanit ovat vielä hakusessa.

– Kartturi lupaisi jotain raapia kasaan, kait sitten tuo oma lumpuukki, josta löytyy loput. Katsotaan, nyt jos jostain vaikka joku ilmaantuisi. Eli ota reippaasti yhteyttä, kehotti Kimmo,

 

Kimmon menoa voi seurata facebookista: Keimola Racing, https://www.facebook.com/Keimola-Racing-315610808632863/

– Pidimme kilpatallia Keimolan moottoriradan entisessä kahvilassa parisen kymmentä vuotta, päätti Kimmo.

 

Pääkuva: KImmo Linden ajoi luokkansa kakkoseksi Terra Wise -rallissa toukokuussa 2017 (Marko Kyöstilä).


Takaisin uutisiin