F-Rallisarja

Uutiset

Teemu Mäkelä uudella kalustolla nuottiluokkaan


27.11.2017
Teemu Mäkelä uudella kalustolla nuottiluokkaan

28-vuotias Teemu Mäkelä ajoi parhaan yleisen kisansa tämän kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa Miehikkälässä, kun hän sijoittui yleiskilpailun yhdeksänneksi. Kisa oli viimeinen BMW 325i:llä.

– Tänä vuonna noustiin yleiseen ja olen huomannut, että 325i:lla ollaan edustettuna vähemmistönä Bemari -piireissä, joten kalusto on nyt päivitetty ja tallista löytyy M3:n. Ensi vuonna siis riittää uuden opiskelua, kun auto on vaihtunut. Nuottikisoista minulta löytyy kokemusta vain lähes yhden Pirelli Rallin verran vuonna 2015. Sielläkin varmisteltiin toiselta sijalta kattokerhoon toiseksi viimeisellä pätkällä, jutteli haminalainen metsäkoneenkuljettaja.

 Teemu Mäkelä A-junnukausi päättyi Lahdessa lokakuussa 2016 yleiskisan kakkossijaan. (Marko Kyöstilä). 

 

– Vauhti on aina kiinnostanut. Muutama vuosi on tullut rallia ajettua. Välillä vauhti on tyydyttänyt ja välillä peltityöt kyllästyttänyt, vitsaili Teemu.

 

Teemu on ajanut F-Cupin/rallisarjan kisoissa kakkossijoja B ja A-junnuissa. Sijat ovat tulleet Kaakkois-Rallista 2014, Heinolasta 2015 ja Lahdesta 2016.

– Joten näiden kakkossijojen jälkeen yleisen mestaruus olisi vaatimattomasti tavoitteena tulevaisuudessa (myös muut mitalisijat tietenkin kelpaavat), luetteli Teemu.

 

 Kyllä Heinolassa mentiin tietä pitkinkin ainakin ykköspätkällä. (Marko Kyöstilä).

– Toivotaan, että uudistunut sarja kerää reilusti kilpakumppaneita. Isolla joukolla on mukava ajaa, siinä pystyy itse kehittymään kuljettajana ja kilpailijana, toivoo Teemu.

 

Teemun yhteistyökumppaneina toimii

Leipomo Pakkala, Moto Peltola, Kaivinkoneurakointi Mäkelä, SV-Lasitus ja uusia otetaan ilolla vastaan.

 

Pääkuva: Teemu Mäkelä tyhjentämässä ojaa Jari-Pekka Rallissa Heinolassa helmikuussa 2017.


Takaisin uutisiin